top of page

 

Psykologi

Minna Maksniemi

Psykologin vastaanotto ja mindfulness koulutus

puhelin 050 910 0963

m.maksniemi@gmail.com

Psykologi, työterveyspsykologi Minna Maksniemi tarjoaa luottamuksellistapsykologin keskusteluapua sekä ohjausta aikuisille kaikenlaisissa elämän-ja työtilanteissa sekä mielenterveyttä, jaksamista, urasuunnittelua jaihmissuhteita askarruttavissa asioissa. Tulosyynä voi olla esim.työelämässä koetut vaikeudet, stressi, masennus, ahdistus taielämänmuutokset. Psykologikeskustelut voivat auttaa Sinua käsittelemäänkokemuksiasi ja tunteitasi sekä löytämään ratkaisuja elämäsi haasteisiin.

Psykologi, urheilupsykologi

Laura Flöjt-Leinonen

Psyykkinen valmennus ja urheilupsykologin vastaanotto

puhelin 050-5898767

laura@ajatusalta.com

ajatusalta.fi

facebook.com/ajatusaltapsykologipalvelut

 

Tarjoan urheilupsykologipalveluja ja psyykkistä valmennusta urheilijoille, valmentajille, kuntoilijoille ja kaikille, joiden elämässä liikuntaan liittyvät kysymykset ovat ajankohtaisessa roolissa. Asiakkaana voi olla myös joukkue tai ryhmä. Työskentelen mielelläni myös soveltavan liikunnan parissa.

Asiakkaaksi voit hakeutua esim. jos haluat kehittää mielen hallinnan taitoja urheilijana tai kuntoilijana, kun haluat voittaa jonkin henkisen esteen suoriutuaksesi paremmin, koet epävarmuutta tavoitteittesi suhteen, kun olet ylirasitustilassa, kun haluat keskustella luottamuksellisesti tilanteestasi, tai kun etsit terveempää suhdetta liikkumiseen, kehoosi tai syömiseen. Psyykkiseen valmennukseen voi sisältyä rentoutusvalmennusta sekä ravitsemuksen tarkastelua osana arjen kokonaisuutta. Urheilupsykologin vastaanotolle ei tarvita lähetettä.

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page