top of page

Ihmiset Horisontissa

Päivi_009_www.jpg
Päivi Kuutti
suggestoterapeutti SHL, joogaopettaja SJL , suuhygienisti
 

Olen toiminut   terveydenhoidon eri  tehtävissä vuodesta 1980.  Erityisen mielenkiinnon kohteenani  on kehon ja mielen hyvinvointi.  Työskentelyinstrumentteinä käytän mm.  suggestoterapiaa, rentoutusta, hypnoosia,  joogaa , hengitysterapiaa, intialaista päähierontaa, kasvilääkintää.  Teen sekä yksilö- että ryhmätyöskentelyä.

            " Anna sydämesi luoda sellainen todellisuus kuin se haluaa."

 

Sanna Mattila-Rautiainen
Sanna Mattila-Rautiainen
Nuorempi tutkija; Liikunta- ja urheilulääketiede, TtM, fysioterapeutti,
ratsastusterapeutti-SRT, kirjailija

 

Olen kuntouttanut ihmisiä VALVIRAn hyväksymänä vuodesta 1987. Minulla on laaja-alainen näkemys ihmisen toimintakyvystä ja siihen vaikuttavista asioista. Hoitokeinoina kuntoutuksessa käytän perinteistä fysioterapiaa, ratsastusterapiaa, Kraniosakraalihoitoa. 

Leena-Mari Kinnunen
Leena-Mari Heikkinen,
Fysioterapeutti-AMK, kalevalainen jäsenkorjaaja, koulutettu hieroja

Työskentelen niin ihmisten kuin eläintenkin kehonhuollon parissa.

Kalevalainen jäsenkorjaus, suomalaisiin perinteisiin pohjautuva hellävarainen mobilisaatiokäsittely on Horisontin tarjonnassa torstaisin. Tätä hoitomuotoa käytän myös koirille sekä sovellan hevoshieronnassa.

Sari Marita Ikäheimo
Minna Haataja psykologi, työterveyspsykologi, mindfulness-ohjaaja CFM®, työnohjaaja STOry

Olen psyykkisen ja henkisen hyvinvoinnin ammattilainen.  Olen
peruskoulutukseltani psykologi ja olen koko työuran ajan työskennellyt
työikäisten aikuisten parissa ura- ja ammatinvalinta-, ihmissuhde- sekä
jaksamiseen liittyvien asioiden parissa.

Lisäksi olen kouluttautunut mindfulness-ohjaajaksi CFM® sekä työnohjaajaksi. Työskentelyotteeni on voimavara- ja ratkaisukeskeinen. Otan vastaan yksilöasiakkaita työnohjaukseen, mindfulness-ohjaukseen sekä psykologikeskusteluihin.
Koulutan ja valmennan ryhmiä ja työyhteisöjä sekä pidän
mindfulness-kursseja.

Kristiina Manninen, YTM kehityspsykologiasta, työnohjaaja STOry, perhe- ja paripsykoterapeutti (Valvira, Kela), kouluttaja ja ammatillinen opettaja 

Olen työskennellyt sosiaali- ja terveyspalveluissa yli 24 vuoden ajan yksilöiden, pariskuntien ja perheiden kanssa erilaisissa mielenterveys- ja päihdepalveluissa. Kolutusten myötä olen siirtynyt tekemään pari- ja perheterapiaa sekä työnohjausta. Tuen ihmistä hänen omalla elämän polullaan, omassa työssään ja löytämään uutta tietä omien läheistensä kanssa. Koulutan työyhteisöjä ja verkostoja toiminnallisin menetelmin työhyvinvointiin liittyvissä asioissa.

"Ihmisen syvimpiä tarpeita on tulla oikein nähdyksi, ei niinkään hyvänä tai pahana vaan ennen kaikkea totena, että joku voisi katsoa minua tarkasti, kuulla minua ja tulla minua kohti." -Martti Lindqvist-

Sari Marita Ikäheimo
Sari Marita Ikäheimo
 Merja Hynynen
Olen koulutettu Master-CSLE® (Johdon työnohjaaja, coach ja valmentaja), työnohjaaja (STOry) sekä johtamisen ja työyhteisöjen coach (CCLT®). 
Pitkät kirjainyhdistelmät koulutusteni yhteydessä voivat näyttää hämmentäviltä, mutta ne kertovat siitä, että olen kouluttautunut sertifioiduissa koulutuksissa ja siten myös sitoutunut tiettyihin eettisiin periaatteisiin työssäni.
" Parasta mitä voi tehdä toiselle ei ole jakaa hänelle viisauksiaan vaan saada hänet löytämään omansa."
- Benjamin Disraeli -
Laura.jpg
Laura Flöjt-Leinonen, psykologi, urheilupsykologi

Olen työskennellyt kaiken ikäisten ihmisten parissa opiskelijaterveydenhuollossa ja erityishuollossa. Liikunta on aina ollut minulle tärkeä itseni toteuttamisen väylä ja hyvinvoinnin lähde. Urheilussa minua kiehtoo muun muassa itsensä ylittäminen, johon meistä jokainen pystyy, kun etenee suunnitelmallisin askelin ja ylittää mielen luomat esteet. Yhdistelen työskentelyotteessani humanistisen ja ratkaisukeskeisen psykologian sekä kognitiivisen käyttäytymisterapian periaatteita ja malleja neurotieteen tuottamaan tietoon hermoston toiminnasta. Pyrin kohtaamaan asiakkaani ainutkertaisessa tilanteessaan kokonaisvaltaisesti ja tukemaan voimavarojensa käyttöön saamista heidän omien tavoitteidensa toteutumiseksi.   Näen ihmisen psyykkisen, sosiaalisen ja kehollisen puolen liittyvän erottamattomasti toisiinsa. Niinpä opiskelen myös urheiluravitsemusta ja valmistun loppuvuodesta 2020 rentoutusvalmentajaksi (SHL). Valmistun psyykkiseksi valmentajaksi keväällä 2021.

bottom of page